WZC Poldervliet

Kruibeke

Over WZC Poldervliet

De naam Poldervliet verwijst naar de uitgestrekte polders van Kruibeke ; ‘Vliet’ verwijst naar de nabij gelegen Barbierbeek.

Vanuit een visie van eenvoud en oprechtheid, benadrukken we het respect voor de persoonlijke levensvisie en -verhaal van iedere bewoner.

We willen een ’thuis’ zijn waar het aangenaam vertoeven is.

Een verblijf in WZC Poldervliet betekent voor de bewoners geen afscheid van eigen gebruiken en gewoonten. Daarom hechten we veel belang aan een warme zorgcultuur waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met ieders wensen en individuele verwachtingen. Op die manier maken de bewoners zicht gemakkelijk vertrouwd met hun nieuwe leefomgeving en voelen zich bijzonder snel thuis.

We vinden het belangrijk een persoonlijke en gezellige sfeer te creëren binnen ons woonzorgcentrum. WZC Poldervliet beschikt over ruime gezellige kamers, een leefruimte met zithoek en tv en een cafetaria.

Onze zorg wordt gewaarborgd door een sterk multidisciplinair team van bekwame verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en ergotherapeuten. Een vlotte interne communicatie garandeert een optimale zorg.

Openstaande vacatures

Vacatures geplaatst door WZC Poldervliet

Geen actuele vacatures.

Sector
WZC
Locatie
Kruibeke